Kompetencer

Vi tilbyder en bred vifte af elektriske og tekniske løsninger til alle slags bygninger såvel som omfattende service og vedligeholdelsesløsninger med fokus på kvalitet, energioptimering og besparelser. 

Intelligent Bygnings Kontrol – BMS/CTS & FMS

Sørg for et sundt indeklima med et CTS-anlæg, som regulerer og styrer varme og ventilation.

Systemintegration

Kundespecifikke integrationsopgaver og kravspecifikationer til netop dine behov.

Cloud & Hosting

Placér jeres CTS-anlæg på LTECH Cloud eller flytte installationen til en hostet server.

Energistrategi

Optimal komfort med et minimalt energiforbrug og en intelligent styring som kræver minimal vedligeholdelse.

El-Teknik

Vi løser el-opgaver indenfor flere områder. Blandt andet projekterer og installerer vi el-ladestandere. Vi kan også hjælpe dig med et EL eftersyn.

Entreprise

Er du bygherre eller entreprenør og står du med et større bygge- eller renoveringsprojekt, som både indeholder CTS og el-arbejde?
Så er LTECH den rette fagentreprenør! 

Få erfaren projektledelse og kompetente montører på byggepladsen. Vores CTS-, EL og Sikrings-afdelinger består af erfarne projektledere og kompetente montører, der sørger for at få opgaverne på byggepladsen løst.

Da vi både er et CTS-hus og autoriseret elinstallatør, vil dit projekt være i trygge hænder hos os. CTS og el-arbejder er ofte tæt forbundet, og kræver at blive udført i et solid samarbejde. Ved at samle CTS og el hos os, kan vi lette opgaven for dig, da vi tilbyder mere fleksibilitet og tryghed samt at du undgår misforståelser mellem to fagentreprenører.

Vi udfører fagentrepriser til nybyggeri og renoveringer af bl.a. skoler, institutioner samt ældre- og plejeboliger. Hvad enten det gælder almindelige elinstallationer, intelligente installationer, sikring, IP netværk og telefoni, ITV, brandalarmanlæg eller CTS, så har vi kvalifikationerne til at løfte opgaven.

Når entreprisen er afleveret, er vores servicemedarbejdere klar til at tage over. De kender til installationerne og kan udføre den bedste service, når I har brug for det.

Et udpluk af vores kunder