Vi sætter en dyd i at udføre et arbejde i høj kvalitet, og sørger altid for at imødekomme dine behov.

Vi løser el-opgaver, som omfatter:

[

ADK (Adgangskontrolanlæg)

[

AIA (Automatisk indbrudsalarmanlæg)

[

Almindelige elinstallationer

[

Netværksinstallationer

[

UPS-anlæg (Nødstrømsanlæg)

[

Fiber/transmission

[

IBI, intelligente bygningsinsallationer

[

ITV (Intern tv-overvågning)

[

Sikkerhedsbelysning

Ladestandere til el-biler

Det behøver ikke være kompliceret at få installeret ladestandere til hjemmet eller arbejdspladsen. I samarbejde med flere leverandører installerer LTECH ladestandere til elbiler for at gøre det lettere for elbilister at oplade bilen.

For at realisere regeringens målsætning om 70 procents CO2-reduktion i 2030, vil der være stærkt fokus på initiativer på transportmarkedet.

Der er derfor behov for flere elbiler på vejene og dermed også ladestationer rundt omkring i Danmark. En ny rapport konkluderer, at der frem mod 2030 skal installeres 200.000 og 600.000 ladestandere i Danmark.

Regeringen har fremsat et nyt lovforslag, hvor det er lovpligtigt at etablere ladestandere i større nybyggeri, som allerede vil gælde fra marts 2020. I samme forslag lægges der op til at gøre det obligatorisk at installere bygningsautomatiserings- og kontrolsystemer i større bygninger for at reducere det total energiforbrug.

Læs mere om LTECHs bygningsautomatiseringsinstallationer her og læs om lovforslaget her.

LTECH installerer både ladestandere i hjemmet og på arbejdspladsen, både ved nybyggeri og eksisterende bygninger. Vi rådgiver, leverer og installerer nøglefærdige løsninger til ladestandere. Gør processen enkel og kontakt LTECH for at høre mere om installationen.

El eftersyn

I det moderne Danmark er sikkerhed i højsædet, og dette kan LTECH hjælpe dig med. Vi er autoriseret elinstallatør og udfører lovpligtige eftersyn af elinstallationer.

Vi sørger for, at du får en tryghed for, at elinstallationerne er i orden. Vi gennemgår synlige elinstallationer og udarbejder en synsrapport. Rapporten indeholder resultat af gennemgangen af bygningens installationer. Rapporten vil oplyse jer i hvilket omfang bygningens elinstallationer er funktionsdygtige og lovlige i henhold til den gældende lovgivning på udførelsestidspunktet.

Brug for hjælp? Skriv til os

Ring til os

+45 44 83 16 00

Åbningstider

Man-fre: 07:00 – 15:30
Lør-søn: Lukket

Kontor

Industriparken 31
2750 Ballerup

Vesterballevej
7000 Fredericia