Intelligent Bygningskontrol

Central Tilstandskontrol og Styring

CTS-anlæg styrer og regulerer bygningers samlede tekniske anlæg og opgaver fra én central betjeningsenhed.

Anlæggets primære opgaver er at:

[

Regulere varme-, ventilations-, og køleanlæg

[

Styre en del af belysnings-adgangsforhold/kontrol – og energibesparelsesanlæg

[

Alarmere ved tekniske fejl, komfortafvigelser, energioverforbrug samt servicebehov

[

Registrere forbrug af varme, vand og el

[

Levere oplysninger/data/registrering til grønt regnskab og aktuelle miljøområder

[

Kombinere drift og vedligehold, energistyring, klimabelastning, adgangskontrol, intelligente funktioner, nødtilkald samt rapportering af teknik og økonomi

CTS rådgivere

Vores CTS-rådgivere vejleder dig til at finde den bedste løsning, som passer til dine behov.

LTECH har udviklet en forretningsmodel, hvor et ellers lukket og fastlåst marked, kan åbne sig. Vi tilbyder unikke og innovative muligheder på eksisterende anlæg, både som cloudservice og mere traditionel løsning. Dette tilsikrer produktuafhængighed for fremtiden og dermed langt større valgmuligheder, både hvad gælder leverandører og produkter.

Vi har konstant fokus på udvikling i vores CTS-afdeling, og har som de eneste, to certificerede Tridium-udviklere. Vi er især kendt for at levere et højt niveau af faglighed, og vores dygtige medarbejdere er specialister i integration af CTS-systemer, som kan måle og styre alle former for maskiner og teknisk information.

Få hjælp til at træffe den beslutning, som er rigtig for jer. Vores mange års erfaring med CTS-anlæg gør, at vi baner vejen for, at I finder den rette løsning til jeres behov. Med den rette rådgivning kan vi garantere et minimalt energiforbrug og energioptimering, så I både sparer ressourcer og penge.

CTS Kompetencer