Energistrategi_Kursus_Okt2021

Uddannelse er nøglen til udvikling

I LTECH har vi stort fokus på, at vores medarbejdere kan efteruddanne sig.

Vi tilbyder derfor vores medarbejdere til at udvikle deres kompetencer indenfor deres egne interesseområder på LTECH Academy. LTECH Academy består af en masse forskellige kurser der henvender sig både til montører, teknikere og lærlinge.

Vi afholder interne kurser i virksomheden, hvor kursernes indhold besluttes ud fra behov og interesser hos vores medarbejdere. Derudover sender vi også vores medarbejdere ud på kurser hos vores partnere, så vi er sikre på at vi altid leverer arbejde af højeste kvalitet.

Hvis ikke man udvikler, så afvikler man.

Henrik Holmgren

Adm. Direktør, LTECH

Kurser og certificeringer

Vores medarbejdere siger...

LTECH giver os mulighed for at udvikle sig personligt såvel som fagligt.

Da LTECH supporterer flere forskellige systemer, har man mulighed for at vælge de eller det system som er interessant for netop en selv, hvilket øger ens faglige kompetencer.

Leif Reenberg

Tekniker, LTECH, Simens Desigo CC kursus

LTECHs  engagement i deres medarbejderes udvikling både faglig og personlig, ved blandt andet at efteruddanne og tilbyde kurser i nye systemer, er i høj grad noget der hjælper mig, så det er muligt at yde den bedste service og løse kundernes opgaver på den bedst mulige måde, samt få en dybere indsigt i de systemer vi arbejder med.

Martin Skov Nielsen

Driftscenteransvarlig, LTECH, Schneider kursus

Det var et godt og lærerigt kursus, der spændte over både CTS programmeringen med den nye energistrategi samt fejlfinding på radiatorer, og hvordan varme og radiatorer generelt virker og reagerer. Glæder mig til næste kursus.

Brian Nymann

Tekniker, LTECH, LTECH Energistrategi kursus

Vil have en karriere i LTECH?

Læs mere om at hvordan det er at arbejde i LTECH, og se om vi har en ledig stilling til dig.