Job og karriere

LTECH er en arbejdsplads med et højt ambitionsniveau, sikkert arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab.

I LTECH har vi stort fokus på, at vores medarbejdere har en god, sund og sikker hverdag, når de er på arbejde. Vi sætter en dyd i at lytte til vores medarbejdere, og vi vil gå langt for at skabe en hverdag hvor alle trives. Vi har en flad struktur, hvor der ikke er langt fra lærling til mester.

Vores mål er, at alle medarbejdere føler sig som medspillere på LTECH-holdet, som udgør et stærkt samarbejde. Vi tror nemlig på, at vi med dygtige og loyale medarbejdere kan udvikle os, og en dag nå vores vision; at være de bedste i vores branche.

Sikkert og ordenligt arbejdsmiljø

Et sikkert og ordenligt arbejdsmiljø står øverst på prioriteringslisten for vores medarbejdere. Det sikrer vi blandt andet gennem uddannelse samt risikovurderinger af arbejdsrutiner. Den enkelte medarbejder har også selv et ansvar for sin sikkerhed.

Uddannelse er nøglen til udvikling

LTECH er en virksomhed, hvor vi altid gør plads til, at vores medarbejdere kan videreuddanne sig. Vi opfodrer alle til at udvikle sig, da vi har erfaret, at en ny rolle og et nyt arbejdsområde ofte fremmer den faglige og personlige udvikling.

Det sociale er nerven i LTECH

Selvom arbejdet er i centrum, så prioriterer vi det sociale fællesskab. Vi har ofte sociale arrangementer – blandt andet en årlig sommerfest, julefrokost og DHL. Derudover fejrer vi altid vores lærlinge, når de bliver udlært.

Start din karriere i LTECH og bliv en del af en unik virksomhed

I LTECH tager vi ansvar for at give dygtige, unge såvel som voksne, mennesker mulighed for at tage en erhvervsuddannelse og dermed føre branchen videre.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads der er i rivende udvikling. LTECH er en virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor alle bliver hørt og er med til at forme sin egen hverdag, og på den måde opnår man både professionel og personlig udvikling.

Ltech tilbyder stillinger indenfor flere typer af uddannelser:

Elektrikerlærling

Som elektrikerlærling i LTECH vil der være mulighed for at komme vidt omkring i virksomheden indenfor både service, renovering og entrepriser.

Vores dygtige svende sørger for, at du får en dagligdag med varierende opgaver der spænder bredt over el-faget. Det er et hands-on job, hvor du får lov til at afprøve din teoretiske viden i praksis.

Det er en forudsætning, at man har afsluttet grundforløb 2 på TEC eller som EUX.

Automatikteknikerlærling

Som automatikteknikerlærling i LTECH vil du ved endt uddannelse have en titel som CTS-tekniker.

Vi har forudsætningerne for at uddanne fremtidige automatikteknikere, da vores ansatte udgør et bredt spektrum af erhvervsuddannede indenfor tekniske installationer og systemer. Vores projektledere, teknikere, udviklere og uddannelsesansvarlige vil danne grobund for en uddannelsesplan hvor eleverne kommer hele vejen rundt indenfor bygningsautomatik og opfylder læringsmålene for automatikteknikeruddannelsen.

Indenfor denne uddannelse tilbyder vi blandt andet programmering i Niagara, Siemens, Schneider samt tegning i PC Schematic og i Visio.

Det er en forudsætning, at man har afsluttet grundforløb 2 på TEC.

Praktik

Går du i 8. eller 9. klasse og vil du gerne finde ud af hvilken retning du skal gå efter folkeskolen? I LTECH har du mulighed for at komme i erhvervspraktik indenfor alle vores områder; CTS, EL og kontor/administration.

Vi tilbyder også praktik for studerende på uddannelser som f.eks. automatikteknologi, maskinmester og elinstallatør.

Ledige stillinger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi kontakter dig, hvis dine kompentencer passer ind i nogen af vores team.

Hvis du ønsker, at blive lærling hos os kan du sende din ansøgning til  info@ltech.dk.