Vær med til at sætte dit aftryk på en fantastisk rejse om at gøre fremtidens bygningsløsninger mere bæredygtige som projektingeniør!

Offentligtgjort d. 16/2-2023

Har du erfaring med BMS, FMS eller IT i Pharma industrien og drømmer du om en alsidig hverdag?

Så er du måske vores nye kollega 😀

Vi søger nemlig flere projektingeniører til vores Pharma afdeling i Ballerup.

Om LTECH

Som en af Danmarks førende uafhængige CTS/BMS-leverandører, leverer vi skræddersyet service og vedligeholdelses løsninger indenfor bygningsautomation, el og sikring. Vi er en innovativ virksomhed, som hele tiden arbejder på at være på forkant med intelligente løsninger til alle slags bygninger med fokus på kvalitet, energioptimering og besparelser.

Vores ca. 160 dygtige medarbejdere, som er spredt over hele Danmark, hjælper dagligt vores kunder med at forbedre driften og teknikken i deres bygninger. Vi arbejder på tværs af flere forskellige CTS-platforme, primært TRIDIUM/Niagara4, Schneider Electric Struxureware/EBO, og Siemens Desigo Insight/CC.

Din rolle i LTECH

Som projektingeniør vil du stå for udførelsen af større og mindre projekter, der tager udgangspunkt i kundens behov. Du kommer både at arbejde del on-site hos vores kunder for at kunne udføre projekterne.

Derudover vil du kunne gøre brug af vores ’flyverpladser’ på kontoret i Ballerup.

Da vi ofte bliver brugt som interne ressourcer, vil du i projekterne sidde sammen med kunden som et team og løse opgaverne. Derudover skal du i din hverdag håndtere mange forskellige opgaver, der bl.a. består af udarbejde dokumenter, byggemøder, tidsplanlægning og koordinering med mange interessenter.

Primære ansvarsområder

N

Udarbejde elektronisk validering

N

Udarbejde funktionsbeskrivelser, parameterlister, CIL, konfigurations tegninger mm.

N

Udføre validering af klima faciliteter

N

Rådgive kunden om den bedste løsning under validering

N

Udarbejde afvigelser

N

Udføre og rådgive om IT løsninger, der sikrer stabilitet og sikkerhed hos kunden

Om dig

I dit daglige arbejde, kommer du til at arbejde selvstændigt med projekterne. Derfor er det vigtigt, at du er selvstartende og at du trives med at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du er kvalitetsbevidst, lægger stor vægt på at udføre et arbejde af høj kvalitet og så arbejdet lever op til alles tilfredshed. Du deler vores værdier såsom kundeloyalitet, service, kvalitet og bæredygtighed. Du er ligesom os, altid motiveret til at finde nye og mere effektive måder at arbejde på, og finde løsninger til en mere bæredygtig hverdag. Med andre ord skal du være nysgerrig og videbegærlig.

.

Det forventer vi af dig

N

Erfaring i Pharma branchen

N

Valideringserfaring

N

Minimum 5 års erfaring med BMS, FMS eller IT

N

Gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt på både dansk og engelsk

N

Kørekort

N

Ren straffeattest

Det kan vi tilbyde dig

Du vil få rig mulighed for at udvikle dig og få indflydelse på din egen hverdag.  Vi praktiserer i stor grad frihed under ansvar, og lægger vægt på at give vores medarbejdere muligheden for, at udvikle sig såvel professionelt som personligt for at styrke deres fremtidige karriere.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en stærk følelse af fællesskab, hvor vi ser os selv som en stor familie. Vi har stort fokus på, at vores medarbejdere har en god, sund og sikker hverdag, når de er på arbejde. Du kan være sikker på, at vi vil gå langt for at skabe en hverdag hvor alle trives.

Som en del af familien LTECH vil du opleve, at vi er en meget social arbejdsplads. Vi har mange sociale arrangementer og samles jævnligt til små udflugter, til fest ved større lejligheder og til fredagsbarer i ny og næ. Vi har også en rejseklub, hvor der bliver arrangeret weekendture til udlandet. Dette er en stor del af LTECHs DNA.

Derudover får du

N

Løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer

N

Attraktiv firmabil ordning

N

Sundhedsforsikring

N

Mulighed for hjemmearbejde

N

Pensionsordning

Praktisk info

Ansættelsesdato

Hurtigst muligt

Arbejdstid

37 timer

Lokation

Tempovej 48
2750 Ballerup

Ansøg nu!

Hvis du finder ovenstående interessant og i overensstemmelse med dine kvalifikationer, er du meget velkommen til at sende din ansøgning og CV til Projektchef, Simon Klint, hvor du skriver ‘Ansøgning Projektingeniør Pharma ØST’ i emnefeltet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Simon Klint

Simon Klint

Projektchef

Email: sk@ltech.dk