LTECH sørger for sundt indeklima til CPH Highline

LTECH SØRGER FOR SUNDT INDEKLIMA TIL CPH HIGHLINE

LTECH har vundet CTS-entreprisen på CPH Highline – et kontorhus der sætter menneskelig trivsel i centrum.

Projektet omhandler ventilationsanlæg samt varme- og køleanlæg til kontorer og møderum. Alt leveres nøglefærdigt i EcoStruxure, og bliver dermed også det første store projekt, vi udfører som Schneider Electric EcoXpert BMS-partner.

Løsningen leveres med styring på zoneniveau via CO2- og temperaturfølere, for at sikre en præcis kontrol og regulering af temperaturen og luftkvaliteten. Der reguleres på spjæld samt aktuatorer i alle kontorzoner. Derudover udføres der også integration og overvågning af parkeringsventilation. Sidst men ikke mindst laves der opsamling på alle målere, for på den måde at kunne overvåge energiforbruget kontinuerligt gennem hele bygningens levetid.

Både LTECH og Schneider Electric ser frem til vores første samarbejde.

”Vi er rigtig glade for at bygherren, sammen med vores EcoXpert partner LTECH, har valgt Schneiders EcoStruxure løsning til dette spændende projekt. Vi ser det som bevis på, at partnerskaber er vigtige også i forhold til at løse klimaudfordringen. Vi kan kun nå i mål hvis vi samarbejder”

Niels Boel

Tidligere Channel Director, Schneider Electric

CPH Highline er et 16.500 kvm stort kontorhus beliggende på havneholmen i København.

Skanska A/S er projektets bygherrer, og har sammen med arkitektfirmaet, Holscher Nordberg, ladet sig inspirere af New Yorks populære High line. For Skanska er dette et unikt byggeri med fokus på medarbejderens trivsel og sundhed. ”Visionen bag CPH Highline er netop at sætte fokus på et sundt indeklima og grønne faciliteter, der kan skabe de bedste rammer for medarbejdernes trivsel og sundhed,” siger Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør for Skanska i en pressemeddelelse.

Bygningen bliver DGNB-certificeret, hvilket betyder at den vil blive udført i overensstemmelse med de højeste krav og standarder ud fra et miljømæssig, økonomisk og socialt bæredygtigt perspektiv.

Første fase af CPH Highline står klar til indflytning til juli 2020.