Vær med til at sætte dit aftryk på en fantastisk rejse om at gøre fremtidens bygningsløsninger mere bæredygtige som CTS-elektriker!

Offentligtgjort d. 3/6-2022

Er du elektriker, med erfaring i eller interesse for CTS-installationsarbejde, og drømmer du om en alsidig hverdag?
Så er du måske vores nye kollega 😀
Vi søger nemlig flere Hybrid-elektriker til vores afdeling i Ballerup.

Om LTECH

Som en af Danmarks førende uafhængige CTS/BMS-leverandører, leverer vi skræddersyet service og vedligeholdelses løsninger indenfor bygningsautomation, el og sikring. Vi er en innovativ virksomhed, som hele tiden arbejder på at være på forkant med intelligente løsninger til alle slags bygninger med fokus på kvalitet, energioptimering og besparelser.

Vores ca. 125 dygtige medarbejdere, som er spredt over hele Danmark, hjælper dagligt vores kunder med at forbedre driften og teknikken i deres bygninger. Vi arbejder på tværs af flere forskellige CTS-platforme, primært TRIDIUM/Niagara4, Schneider Electric Struxureware/EBO, og Siemens Desigo Insight/CC.

Din rolle i LTECH

Som CTS-elektriker hos os vil du arbejde med både CTS og EL opgaver.

Indenfor CTS vil dit arbejde bestå af nybyg og renoveringsopgaver, hvor du er en del af hele processen fra trækning af kabler til montering og idriftsætning af installationer for ventilation og varme. Her er det en fordel hvis du kan læse og forstå PI-diagrammer samt læse og rette tavletegninger.

Indenfor EL vil du arbejde med renovering af større og mindre kontormiljøer. Du vil også opleve at der kommer opgaver som spjældarbejde.

Om dig

Du kommer til at arbejde selvstændigt med opgaverne, og det er derfor vigtigt at du er ansvarsfuld, struktureret og at du trives med at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du lægger stor vægt på at udføre et arbejde af høj kvalitet og at arbejdet lever op til alles tilfredshed. Du er, ligesom os, altid motiveret til at finde nye og mere effektive måder at arbejde på, og finde løsninger til en mere bæredygtig hverdag. Med andre ord skal du være nysgerrig og videbegærlig. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med CTS-installationer og generelt har bred erfaring indenfor installationsfaget.

Det forventer vi af dig

N

Teknisk forståelse og interesse for at lære CTS-branchen at kende

N

Kvalitetsbevidst i dit arbejde og udfører kvalitetssikring som en naturlig del af hverdagen

N

Gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt på dansk

N

Kørekort

N

Ren straffeattest

Det kan vi tilbyde dig

Du vil få rig mulighed for at udvikle dig og få indflydelse på din egen hverdag.  Vi praktiserer i stor grad frihed under ansvar, og lægger vægt på at give vores medarbejdere muligheden for, at udvikle sig såvel professionelt som personligt for at styrke deres fremtidige karriere.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en stærk følelse af fællesskab, hvor vi ser os selv som en stor familie. Vi har stort fokus på, at vores medarbejdere har en god, sund og sikker hverdag, når de er på arbejde. Du kan være sikker på, at vi vil gå langt for at skabe en hverdag hvor alle trives.

Som en del af familien LTECH vil du opleve, at vi er en meget social arbejdsplads. Vi har mange sociale arrangementer og samles jævnligt til små udflugter, til fest ved større lejligheder og til fredagsbarer i ny og næ. Vi har også en rejseklub, hvor der bliver arrangeret weekendture til udlandet. Dette er en stor del af LTECHs DNA.

Derudover får du

N

Løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer

N

Mulighed for firmabil til arbejdskørsel (gule plader)

N

Pensionsordning

N

Sundhedsforsikring

Praktisk info

Ansættelsesdato

Hurtigst muligt

Arbejdstid

37 timer

Lokation

Tempovej 48
2750 Ballerup

Ansøg nu!

Hvis du finder ovenstående interessant og i overensstemmelse med dine kvalifikationer, er du meget velkommen til at sende din ansøgning og CV til afdelingschef, Sara Sejersen, hvor du skriver ‘Ansøgning Hybrid Elektriker ØST’ i emnefeltet.

Du kan også altid give et kald for at høre nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sara Sejersen

Sara Sejersen

Afdelingschef

Email: ss@ltech.dk

Tlf: +45 26 31 16 01