Vær med til at sætte dit aftryk på en fantastisk rejse om at gøre fremtidens bygningsløsninger mere bæredygtige som CTS/BMS Sælger!

Offentligtgjort d. 4/1-2022

Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du står i spidsen for at vores salgsaktivitet vest for Storebælt? Så er du måske vores nye kollega 😀
Vi søger nemlig en sælger til vores CTS-afdeling i Fredericia.

Om LTECH

Som en af Danmarks førende uafhængige CTS/BMS-leverandører, leverer vi skræddersyet service og vedligeholdelses løsninger indenfor bygningsautomation, el og sikring. Vi er en innovativ virksomhed, som hele tiden arbejder på at være på forkant med intelligente løsninger til alle slags bygninger med fokus på kvalitet, energioptimering og besparelser.

Vores ca. 130 dygtige medarbejdere, som er spredt over hele Danmark, hjælper dagligt vores kunder med at forbedre driften og teknikken i deres bygninger. Vi arbejder på tværs af flere forskellige CTS-platforme, primært TRIDIUM/Niagara4, Schneider Electric Struxureware/EBO, og Siemens Desigo Insight/CC.

Din rolle

Som sælger vil du få ansvaret for at udvikle samt videredrive LTECHs nuværende kundebase vest for storbælt, og sikre en løbende opsøgende salgsaktivitet mod nye potentielle kunder. Vores nuværende kundeløsninger kan bestå af meget forskellige setups, som eksempelvis cloud, hosting, serviceaftaler og energirenovering. Det vigtigste er, at du skal sikre dig, at vores løsninger sætter kunden i centrum. Du skal derfor altid tage udgangspunkt i kundens ønske og herfra vejlede bedst muligt. I forbindelse med nye salgsaktivitet, vil dit arbejdet naturligt bestå i at netværke med forskellige interessenter for opbyggelsen af et godt samarbejde med mange forskellige kunderelationer; entreprenøren, den statslige eller den private kunde. Derudover forventes det også, at du i et tæt samarbejde med dine kollegaer, selv står for det totale salg, planlægning, mødebooking, mødeafholdelse og ”next step”. Du har her ansvaret for den konkrete tilbudskalkulation, udfærdigelse af den salgstekniskbeskrivelse, samt tilbudsbrev.

Primære ansvarsområder

N

Sikre at den tilbudte løsning lever op til krav og specifikationer

N

Overvågning og opfølgning på tilbudssager

N

Overdragelse samt koordinering med projektere

N

Opbygge og vedligeholde kunderelationer

N

Koordinere med salgsafdelingen i ØST

Om dig

I dit daglige arbejde, kommer du til at arbejde selvstændigt, og det er derfor vigtigt, at du er selvstartende, og at du trives med at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du er kvalitetsbevidst, og lægger stor vægt på at udføre et arbejde af høj kvalitet, der lever op til alles tilfredshed. Du deler vores værdier såsom kundeloyalitet, servicekvalitet og bæredygtighed. Du er ligesom os, altid motiveret til at finde nye mere effektive måder at arbejde på og finde løsninger til en mere bæredygtig hverdag. Sidst men ikke mindst er du motiveret for at følge tingene til dørs, specielt når der skal følges op på igangværende tilbudssager og der skal indhentes feedback hos den enkelte kunde efter et salg.

Dine kvalifikationer

N

Minimum 5 års erfaring som sælger/ tilbudsberegneren med ”sælgeren i maven”

N

Branchekendskab

N

Lyttende og opmærksom

N

Viser respekt overfor kunden og deres behov

N

Gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt på dansk

N

Kørekort

N

Ren straffeattest

Vi tilbyder dig

Du vil få rig mulighed for at udvikle dig og få indflydelse på din egen hverdag.  Vi praktiserer i stor grad frihed under ansvar, og lægger vægt på at give vores medarbejdere muligheden for, at udvikle sig såvel professionelt som personligt for at styrke deres fremtidige karriere. Vi tilbyder en række kurser internt og eksternt på vores LTECH Academy.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en stærk følelse af fællesskab, hvor vi ser os selv som en stor familie. Vi har stort fokus på, at vores medarbejdere har en god, sund og sikker hverdag, når de er på arbejde. Du kan være sikker på, at vi vil gå langt for at skabe en hverdag hvor alle trives.

Som en del af familien LTECH vil du opleve, at vi er en meget social arbejdsplads. Vi har mange sociale arrangementer og samles jævnligt til små udflugter, til fest ved større lejligheder og til fredagsbarer i ny og næ. Vi har også en rejseklub, hvor der bliver arrangeret weekendture til udlandet. Dette er en stor del af LTECHs DNA.

Derudover får du

N

Løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer

N

Attraktiv firmabil ordning

N

Pensionsordning

N

Sundhedsforsikring

N

Mulighed for hjemmearbejde

Praktisk info

Ansættelsesdato

Hurtigst muligt

Arbejdstid

37 timer

Lokation

Vesterballevej 25a
7000 Fredericia

Ansøg nu!

Hvis du finder ovenstående interessant og i overensstemmelse med dine kvalifikationer, er du meget velkommen til at sende din ansøgning og CV til afdelingschef, Rune Christensen, hvor du skriver ‘Ansøgning Sælger VEST’ i emnefeltet.

Du kan også altid give et kald for at høre nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Rune Christensen

Rune Christensen

Afdelingschef VEST

Email: rc@ltech.dk

Tlf: +45 27 29 78 37