Du er altid velkommen til at kontakte os på:

+45 4483 1600

info@ltech.dk

CTS

Vores CTS-rådgivere vejleder dig til at finde den bedste løsning, som passer til dine behov. Vi servicerer alle systemer fra Schneider Electric og er certificerede partner hos Siemens, TRIDIUM og ICONICS.

Hold CTS-anlægget i topform med ordentlig service

LTECH har udviklet en forretningsmodel, hvor et ellers lukket og fastlåst marked, kan åbne sig. Vi tilbyder unikke og innovative muligheder på eksisterende anlæg, både som cloudservice og mere traditionel løsning. Dette tilsikrer produktuafhængighed for fremtiden og dermed langt større valgmuligheder, både hvad gælder leverandører og produkter. Vi har konstant fokus på udvikling, og har, som de eneste, to certificerede Tridium-udviklere. Vi er især kendt for at levere et højt niveau af faglighed, og vores dygtige mederarbejdere er specialister i integration af CTS-systemer, som kan måle og styre alle former for maskiner og teknisk information.

Få rådgivning til at finde det rette CTS-anlæg

Få hjælp til at træffe den beslutning, som er rigtig for jer. Vores mange års erfaring med CTS-anlæg gør, at vi baner vejen for, at I finder den rette løsning til jeres behov. Ved den rette rådgivning kan vi garantere et minimalt energiforbrug og energioptimering, så I både sparer ressourcer og penge.

Få et nærmere indblik i vores kompetenceprofil ved at læse om udvalgte referencer, vi har udført, nedenfor.

Se, hvilke produkter og løsninger vi udfører her

Referencer

CTS
El
Enterprise
+
Grøndalsvængets skole
+
Kongsholmcenteret
+
Rødovre Centrum Udvidelse
+
Fjernkøleanlæg KU Biocenter
+
Teglporten: Aktivitets- og plejecenter
+
Tidssvarende plejeboliger på Ny Frydenholm
+
CPH Kids på Christianshavn
+
Audi bilhus
+
Helt ny vekslerstation
+
Tandplejen på Hellebækskolen
+
Energioptimering af KU Biocenter
+
Renovering af ILLUM i København