Uddannelse

Start din karriere i LTECH og bliv en del af en unik virksomhed

I LTECH tager vi ansvar for at give dygtige, unge såvel som voksne, mennesker mulighed for at tage en erhvervsuddannelse og dermed føre branchen videre.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads der er i rivende udvikling. LTECH er en virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor alle bliver hørt og er med til at forme sin egen hverdag, og på den måde opnår man både professionel og personlig udvikling.

Ltech tilbyder stillinger indenfor flere typer af uddannelser:

Elektrikerlærling
Som elektrikerlærling i LTECH vil der være mulighed for at komme vidt omkring i virksomheden indenfor både service, renovering og entrepriser.

Vores dygtige svende sørger for, at du får en dagligdag med varierende opgaver der spænder bredt over el-faget. Det er et hands-on job, hvor du får lov til at afprøve din teoretiske viden i praksis.

Det er en forudsætning, at man har afsluttet grundforløb 2 på TEC eller som EUX.

Automatikteknikerlærling
Som automatikteknikerlærling i LTECH vil du ved endt uddannelse have en titel som CTS-tekniker.

Vi har forudsætningerne for at uddanne fremtidige automatikteknikere, da vores ansatte udgør et bredt spektrum af erhvervsuddannede indenfor tekniske installationer og systemer. Vores projektledere, teknikere, udviklere og uddannelsesansvarlige vil danne grobund for en uddannelsesplan hvor eleverne kommer hele vejen rundt indenfor bygningsautomatik og opfylder læringsmålene for automatikteknikeruddannelsen.

Indenfor denne uddannelse tilbyder vi blandt andet programmering i Niagara, Siemens, Schneider samt tegning i PC Schematic og i Visio.

Det er en forudsætning, at man har afsluttet grundforløb 2 på TEC.

Studiejob
I LTECH har vi også studentermedhjælpere i vores administration og salgsafdeling.

Ud af de nuværende stillinger er den ene indenfor økonomi og den anden indenfor marketing og kommunikation. Begge stillinger henvender sig til universitetsstuderende der ønsker at afprøve og udvikle praktiske færdigheder ud fra en teoretisk baggrund.

Som studentermedhjælper i LTECH har man meget frihed og rig mulighed for at skræddersy sine arbejdsopgaver så de passer til ens studieretning.

Praktik
Går du i 8. eller 9. klasse og vil du gerne finde ud af hvilken retning du skal gå efter folkeskolen? I LTECH har du mulighed for at komme i erhvervspraktik indenfor alle vores områder; CTS, EL og kontor/administration.

Vi tilbyder også praktik for studerende på uddannelser som f.eks. automatikteknologi, maskinmester og elinstallatør.

Se vores stillingsopslag  her.