Uddannelse er nøglen til udvikling

LTECH Academy

Vi har stort fokus på, at vores medarbejdere kan efteruddanne sig. Vi tager specielt ansvar for, at vores lærlinge udvikler de rette kompetencer indenfor deres interesseområder.

Caspar Johansen, elektrikerlærling, er på 3. år af sin uddannelse og har blandt andet fag indenfor bygningsautomatik. Her gives der en basis forståelse for et begrænset antal CTS-produkter. Flere lærlinge i LTECH arbejder til dagligt med programmering af CTS-anlæg, men ønsker en dybere forståelse for de produkter, som vi tilbyder vores kunder. Caspar fik i den forbindelse idéen om at lave interne kurser indenfor programmering i Tridium Niagara.

Ideen blevet taget op på ét af vores ugentlige tavlemøder, og har siden hen udviklet sig til LTECH Academy, der består af en række kurser hvor der fokuseres på efteruddannelse af medarbejdere. Hvad kurserne omhandler besluttes ud for behov og interesser hos vores medarbejdere. Kurserne henvender sig både til montører, teknikere og lærlinge.

Som følge af LTECH Academy har lærlingene på programmeringskurset startet deres eget forum, hvor de udveksler erfaringer og hjælper hinanden.

Det første kursus var en kæmpe succes, og jeg glæder mig allerede til næste gang. Det er fantastisk anerkendende, at der bliver lyttet og ikke mindst handlet på ønsker fra lærlinge.

Caspar Johansen

Tidligere lærling, LTECH