FARMACEUTISK INDUSTRI

LTECH er dit eneste fornuftige valg når du har brug for en samarbejdspartner, som har indgående kendskab til de mange facetter af den farmaceutiske branche!

BMS og FMS er en særlig vigtig del af f.eks. en farmaceutisk fabrik eller et laboratorie, skal være i kontrol døgnet rundt, året rundt.

Dette stiller særlige krav til hvorledes man installerer og vedligeholder sit BMS- eller FMS-system – Uanset hvilket produkt jeres installation er baseret på!

LTECH er eksperter i de 3 største produktbrands, der har de nødvendige funktioner, som er nøglen til anvendelse indenfor netop reguleret industrier:

Alle er 3 systemer er i overensstemmelse med bl.a. FDA 21 CFR Part 11 – og overholder dermed de strengeste krav til reguleret industri.

LTECH kan med vores store erfaring sikre at installation og konfiguration af disse systemer, udføres jf. cGAMP og i fuld overensstemmelse med gældende praksis.

Vores medlemskab af den verdensomspændende organisation ISPE sikrer at vi løbende er fuldt opdateret med de seneste markedstrends indenfor de reguleret industrier.

Hos LTECH er alle vores relationer vigtige, lige fra det lille laboratorie til de absolut største farmaceutiske industrier i Danmark.

Vi har fuldt fokus på slutbrugers behov for at sikre patienters sikkerhed og arbejder direkte imod at sikre netop de, som i vores verden er, mest udsatte!

Indenfor vores forretningsområde i de nedenstående områder har vi en bred forståelse for de mange overvejelser, der skal gøres ved at reparere, servicere eller installere på BMS- og FMS-systemer.

LTECH’s ekspertise og viden bidrager til alle faser som oftest anvendes i farmaceutisk industri.

"

BASIC DESIGN

DETAILED DESIGN

KONSTRUKTION

COMMISIONING TEST

VALIDERING OG KVALIFICERING

Vi deltager aktivt med kundernes ansvarlige og QA’ere om at kommer igennem Design fasen ved at levere solid dokumentation for løsningen til brug ved Design Review/Kvalificering.

LTECH har passioneret personale som igennem +25 år har arbejdet indgående med denne branche og har en lang række store projekter bag sig, med alt fra den direkte installation og konfiguration af nye BMS- og FMS-systemer til gennemførelse af projekter helt fra planlægningen af valideringen til den afsluttende rapportering.

Det betyder at du med dine ønsker, kan tappe ned i en virksomhed som kan deltage i ALLE projektets faser fra start til slut.

Og med sikkerhed sikre en samarbejdspartner som sætter kvaliteten over alt – vi går 112% ind i vores opgaver og sikrer den absolut højeste kvalitet med stor forståelse for hvorfor det er så vigtigt af sikre en solid installation og ikke mindst et solidt dokumentationsgrundlag!

I denne branche findes systemet først når det er dokumenteret!

Klik på de nedenstående links hvis du vil vide mere om de enkelte områder hvor LTECH kan hjælpe jer!

BMS

Building Management System – eller frit oversat Intelligente Bygnings Kontrol!

FMS

Facility Monitoring System – Intet er i kontrol uden data, rå-data er alt afgørende for at dokumentere de klimatiske forhold!

Mapping af udstyr, områder og rum

I FMS-systemer er placeringer af sensorer afgjort af en mapping af de klimatiske forhold for fugt og temperatur afhængig af hvad der skal opbevares i det pågældende udstyr, område eller rum.

Validering & Kvalificering

LTECH arbejder selvfølgelig fokuseret på kvalitet og anvender selvfølgelig vores ISO 9001 implementeret strategi i alt vi laver.