Om LTECH

Hvem er vi?

Virksomheden blev stiftet i 1997 af direktøren Henrik Holmgren med ambitionerne om at etablere en grøn og konkurrencedygtig virksomhed, som er socialt ansvarlig. I dag er vi 105 ansatte, som både tæller montører, teknikere, lærlinge og funktionære. Alle bidrager til et professionelt team med stærke kompetencer.

Vi er specialister indenfor CTS og EL-installationer samt sikring (ABA, ABDL, AVA). Vi er kompromisløse når det kommer til kvalitet og vi sætter altid kundens behov i hovedsædet. 

Som en af Danmarks største udbydere af CTS-installationer, tilbyder LTECH A/S unikke og innovative muligheder indenfor integration af CTS-systemer. LTECH A/S etablerer alle former for elinstallationer, som sikrer optimal belysning og sørger for lynhurtig datatrafik.

Derudover er LTECH A/S certificerede installatører af ABA. Vi projekterer og installerer anlæg, som er tilpasset den enkelte bygnings brug, således at det sikrer tryghed for alle. LTECH A/S udfører lovpligtige serviceeftersyn på såvel store som små ABA anlæg. Dette skal sikre, at anlægget lever op til de gældende regler, og sparer kunden for uforudsete udgifter ved nedbrud på anlæg eller ved beredskabs besøg.

Vores kerneværdier

Virksomheden er i konstant vækst, og dette er blandt andet fordi, at vores arbejde og fælles værdier bygger på seks kerneværdier, som er indlejret i LTECHs virksomhedskultur.

Vi værner om, og tager ansvar for vores kunder, vores medarbejdere og vores samfund. Vi har loyale kunder, som vi sætter stor pris på. Vores medarbejere har alle LTECH DNA’et i sig og de er alle gode ambasadører for LTECH.

Vi er leveringsdygtige og kompromisløse når det kommer til arbejde og kvalitet. Vi optimerer løbende indenfor alle vores områder, og på den måde bliver vi hele tiden bedre. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og medarbejdergrupper.

Når vi arbejder, så arbejder vi ud fra en risikostyret tilgang. Vores medarbejere forsøger altid at minimere de risikoer der opstår i løbet af en arbejdsdag. Det er sikkerhed af medarbejderen selv, sikkerhed for vores kunder, både med henblik på økonomi og produkt, og selv de mindste beslutninger på opgaver. Desuden arbejder vi konstant på at forebygge ved gennemgang af fejlrapporter, således at alle kan lære af hinandens arbejde.

Alle seks værdier støtter op om vores vision; vi vil være de bedste. Vi baner vejen til vores vision ved at være på forkant med udviklingen, løbende etablere nye partnerskaber og sørge for relevant videreuddannelse af vores medarbejdere. Vores vision har allerede taget os langt, og det er takket være vores værdier, vores medarbejdere og vores kunder, at vi stadig væskter den dag i dag.