LTECH bliver landsdækkende

Åbner afdeling i Jylland

I forlængelse af den organiske vækst som vi oplever i Københavnsområdet, slår vi nu dørene op i Jylland. I første omgang er der tale om ansættelse af to CTS erfarne teknikere/projektledere, der kommer til at arbejde udfra Kolding og Århus. Den jyske afdeling kommer udelukkende til at beskæftige sig med CTS.

Udvidelsen kommer som svar på en stigende efterspørgsel på CTS ydelser i Jylland. Både kunder og leverandører har efterlyst en løsningsorienteret og kvalitetsbevidst samarbejdspartner på CTS-området. Især mangler der firmaer, der også efterfølgende kan stå for service.

Med denne udvidelse med lokale afdelinger, kan vi nu tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere vest for Storebælt, den løsningsorienterede service som LTECH er kendt for på Sjælland. -Tidligere har medarbejdere fra København betjent kunderne i vest, men det er klart, at vi nu er tættere på og kan rykke hurtigt ud. Det er en styrke, at vi har fået 2 så erfarne folk, som kan træde direkte ind og yde optimal service og rådgivning, mere lokalt end vi har kunne tidligere. Vores håb og ønske er at kunne udvide afdelingen med flere medarbejdere i takt med stigende efterspørgsel.

Lasse Buchmann

COO

Den nye afdeling kommer til, at stå selvstændigt for både salg, projektering og service. Afdelingen fortsætter med LTECH`s filosofi om, at sætte kunderne i fokus og ikke være afhængig af enkelte produkter, men kunne tilbyde kunderne de produkter som de gerne vil have.

Vi glæder os meget til, at søsætte den nye afdeling, og byde velkommen til de to erfarne og branchekendte medarbejdere.