Løsninger og integrationer

I LTECH har vi vores egen udviklingsafdeling, som arbejder med integration af fremmede platforme. Dette åbner op for en verden af muligheder.

Systemintegration 

Vores softwareudviklerer udfører kundespecifikke integrationsopgaver og kravspecifikationer til netop dine behov. Vi registrerer, behandler og sammenkører data fra forskellige systemer for at opnå en optimering af de daglige driftsprocesser. 

Vi kan blandt andet: 

  • Integrere med booking- og kalendersystemer.
  • Integrere belysning, sikring, energidata m.m. i et samlet system.
  • Integrere via kommunikationsprotokoller, eksempelvis Bacnet, Modbus, Lon, Dali, KNX, OPC, IoT og mange flere.
  • Indsamle, behandle og analysere data, og dermed optimere og effektivisere dine tilkoblede anlæg.
     

Vi har mulighed for at skræddersy løsninger der er tilpasset til virksomhedens behov, uden nødvendigvis at skifte eksisterende udstyr.

 

Cases

Integration med ChurchDesk

ChurchDesk er en online platform, som tilbyder værktøjer til planlægning af kirkers aktiviteter. Et af værktøjerne er ChurchDesks bookingsystem, hvor man nemt kan planlægge begivenheder, reservere lokaler og meget mere.

LTECHs dygtige teknikere har udviklet "Kirke booking", hvor man via CurchDesks bookingsysstem, kan starte ventilationen og varmen i kirken inden den planlagte begivenhed. I LTECHs system vil bookingtiderne automatisk registreres, således at anlægget i kirken automatisk startes inden de planlagte aktiviteter, hvilket giver både penge- og tidsbesparelser.

Bruger du også ChurchDesk, og ønsker du samme integration, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

Du kan læse mere om ChurchDesks løsninger, her

 

 

 

Niagara integration for Coops API

Den danske supermarkedskæde, Coop, består af knap 1.100 butikker. Med sådan en størrelse kan det ofte være en udfordring at sikre effektiv drift, hvis ikke de tekniske styresystemer er samlet et sted.

LTECH har derfor samlet alle Coops CTS-anlæg på en samlet CTS-platform på tværs af butikskoncepter. Til den nye CTS-platform har LTECH udviklet en integration med et Coops API således, at de tekniske anlæg indhenter butikkernes åbningstider helt af sig selv. CTS-anlægget kan på den måde justere varme, lys og ventilationsanlæg automatisk efter butikkens åbningstider.

Fordelen ved denne løsning er, at informationer om åbningstider kun justeres ét enkelt sted. Ændringerne bliver opdateret på Coops hjemmeside, Åbningstider på Google og CTS-anlægget.