El

Vi tilbyder el-termografering, design, installation og service af alle elfagets områder.

LTECH udfører alle typer af opgaver indenfor el-arbejde. Lige fra traditionelle installationer som udtræk til lamper, netværk og stikkontakter til avancerede løsninger med data, TV og telefoni.

El-installationer i butikker

Vi er specialister i belysning til butikker og storcentre, og vi ved, at belysning kan være afgørende for, hvordan man oplever varer i en butik. Derfor bruger vi måleudstyr til at designe den optimale og energirigtige belysning.

El-entrepriser til byggeri og renovering

Vi har vidtgående erfaring med el-entrepriser til byggeri og renoveringer for både offentlige og private bygherrer. Vores specialiserede medarbejdere sørger for, at levere hvad I ønsker og har behov for, ved brug af et højt nivaeu af kvalitetssikringskontrol, dokumenation og tests.

El-termografering

Undgå at din virksomheds elektriske system kortslutter, så minimerer du risikoen for brand, skader på maskiner og, hvis der er tale om et større strømudfald, at apparater og produktion går i stå. Via el-termografering undersøger vores uddannede medarbejdere, at dine elinstallationer er sikre og vi udarbejder en rapport, som fortæller dig, hvad du skal gøre for at optimere og vedligeholde installationerne.

I forbindelse med el-termograferingen vurderer vi, om der er behov for akut handling og ellers udarbejder vi et tilbud, så vi kan hjælpe med at udbedre eventuelle fejl.

 

Læs mere om vores produkter og løsninger her.

Referencer

CTS
El
Enterprise
+
Roskilde Festival Højskole
+
Grøndalsvængets skole
+
Kongsholmcenteret
+
Rødovre Centrum Udvidelse
+
Fjernkøleanlæg KU Biocenter
+
Teglporten: Aktivitets- og plejecenter
+
Tidssvarende plejeboliger på Ny Frydenholm
+
CPH Kids på Christianshavn
+
Audi bilhus
+
Helt ny vekslerstation
+
Tandplejen på Hellebækskolen
+
Energioptimering af KU Biocenter
+
Renovering af ILLUM i København