CTS-Tekniker

Offentligtgjort d.

SØGER DU NYE UDFORDRINGER SOM CTS-TEKNIKER?

Så er det dig vi søger!

Hver dag arbejder farmaceutiske virksomheder for at forebygge og helbrede syge mennesker. I LTECH sørger vi for, at deres produktionsudstyr og -anlæg kører optimalt. Men vi har travlt, og derfor søger vi en driftsingeniør med teknisk forståelse og en god dokumentationspraksis til vores pharma-team.

Vi hjælper vores kunder igennem hele projektet, fra Basic Design igennem Detailed Design til færdig implementeret styring og monitorering i fuldt valideret stand.

Dine opgaver vil være en hybrid af mange spændende opgaver, som strækker sig fra den indledende opgave med at beskrive opgaven og deltage i design kvalificering, deltage i byggefasen med indblik i elinstallation, programmering og indregulering, netværk, IT-platform (virtuel), test og validering.

Et virkeligt bredt kendskab til både den tekniske installation og kompleksitet, samt den medfølgende dokumentations opgave fra design til valideret stand er et vigtigt aktiv i denne rolle.

Du kommer til at arbejde på tværs af flere forskellige BMS- & FMS-platforme. Vi arbejder med åbne systemer som eksempelvis Schneider, TRIDIUM/Niagara og Siemens. Det er derfor en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring disse produkter.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en solid baggrund som tekniker eller ingeniør med drift erfaring, der har styrket sine kompetencer ved at have udviklet sig ud fra egen interesse. Det er en forudsætning, at du har gode tale og skrive kundskaber på både dansk og engelsk. Derudover er det også en fordel, hvis ord som GAMP og GMP er noget du har kendskab til.

Du er selvstartende, og arbejder selvstændigt med frihed under ansvar. Du er kvalitetsbevidst, og lægger stor vægt på at udføre et ordentligt arbejde til alles tilfredshed. Netop i pharma-branchen er det altafgørende, at dokumentationen er i top.

Vi tilbyder dig

En arbejdsplads i rivende udvikling med et højt ambitionsniveau, et sikkert arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab. Vi lægger vægt på, at give vores medarbejdere muligheden for at udvikle sig både personligt og professionelt. Derudover er vi en virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor alle bliver hørt og er med til at forme sin egen hverdag. Du tilbydes løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer, mulighed for attraktiv firmabil ordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansættelsesdato

Hurtigst muligt

Arbejdstid

37 timer

Lokation

Industriparken 31
2750 Ballerup

Ansættelseskrav

  • Erfaring indenfor det specifikke område
  • Ansvarsbevidsthed
  • Engageret i dit arbejde
  • Serviceminded
  • Kørekort til personbil
  • Ren straffeattest

Hvis du finder ovenstående interessant og i overensstemmelse med dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV til vores servicechef Anders Christensen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Du kan altid kontakte Anders Christensen, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Anders Christensen

Anders Christensen

Service CTS

Email: ac@ltech.dk

Tlf: +45 2428 0488