Vi søger en CTS-tekniker!

SØGER DU NYE UDFORDRINGER SOM CTS-TEKNIKER?

Så er det dig vi søger!

Vi har brug for en erfaren tekniker, som kan indgå i et velfungerende team. Dit arbejde vil blandt andet bestå af programmering, igangsætning, fejlfinding og servicering af CTS-anlæg. Du kommer til at arbejde på tværs af flere forskellige CTS-platforme. Vi arbejder med åbne systemer som eksempelvis Schneider, TRIDIUM/Niagara og Siemens. Det er derfor en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring disse produkter.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en baggrund som tekniker, der har styrket sine kompetencer ved at have udviklet sig ud fra egen interesse.

Du er selvstartende, og arbejder selvstændigt med frihed under ansvar. Du er kvalitetsbevidst, og lægger stor vægt på at udføre et ordentligt arbejde til alles tilfredshed.

Vi tilbyder dig

En arbejdsplads i rivende udvikling med et højt ambitionsniveau, et sikkert arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab. Vi lægger vægt på, at give vores medarbejdere muligheden for at udvikle sig både personligt og professionelt. Derudover er vi en virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor alle bliver hørt og er med til at forme sin egen hverdag. Du tilbydes løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer, mulighed for attraktiv firmabil ordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansættelseskrav

  • Erfaring indenfor det specifikke område
  • Ansvarsbevidsthed
  • Engageret i dit arbejde
  • Serviceminded
  • Kørekort til personbil
  • Ren straffeattest

Hvis du finder ovenstående interessant og i overensstemmelse med dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV til vores servicechef Anders Christensen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Du kan altid kontakte Anders Christensen, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Anders Christensen

Anders Christensen

Service CTS

Email: ac@ltech.dk

Tlf. +45 2428 0488