At arbejde i LTECH

LTECH er en arbejdsplads med et højt ambitionsniveau, sikkert arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab

I LTECH har vi stort fokus på, at vores medarbejere har en god, sund og sikker hverdag, når de er på arbejde. Vi sætter en dyd i at lytte til vores medarbejere, og vi vil gå langt for at skabe en hverdag hvor alle trives. Vi har en flad struktur, hvor der ikke er langt fra lærling til mester.

Vores mål er, at alle medarbejdere føler sig som medspillere på LTECH-holdet, som udgør et stærkt samarbejde. Vi tror nemlig på, at vi med dygtige og loyale medarbejere kan udvikle os, og en dag nå vores vision; at være de bedste i vores branche.

Sikkert og ordenligt arbejdsmiljø
Et sikkert og ordenligt arbejdsmiljø står øverst på prioriteringslisten for vores medarbejdere. Det sikrer vi blandt andet gennem uddannelse samt risikovurderinger af arbejdsrutiner. Den enkelte medarbejder har også selv et ansvar for sin sikkerhed.

Uddannelse er nøglen til udvikling
LTECH er en virksomhed, hvor vi altid gør plads til, at vores medarbejdere kan videreuddanne sig. Vi opforder alle til at udvikle sig, da vi har erfaret, at en ny rolle og et nyt arbejdsområde ofte fremmer den faglige og personlige udvikling.

Det sociale er nerven i LTECH
Selvom arbejdet er i centrum, så prioriterer vi det sociale fællesskab. Vi har ofte sociale arrangementer – blandt andet en årlig sommerfest, julefrokost og DHL. Derudover fejrer vi altid vores lærlinge, når de bliver udlært.