Roskilde Festival Højskole

En gammel, tom produktionshal skal i efteråret 2018 danne rammen om den nye Roskilde Festival Højskole. Det bliver en spændende bygning og samtidig den første nye højskole i 40 år. Den omfattende renovering af produktionshallen, skal gøre plads til, at 100 elever kan bo og undervises på højskolen, som bygger på idealerne bag Roskilde Festival, hvor der bl.a. vil bllive undervist i musik, frivilligledelse og aktivisme.

LTECH A/S har vundet både CTS- og EL-entreprisen, som er startet op i november 2017. De enkelte faglokaler er indrettet med udgangspunkt i den enkelte funktion, og derfor er der ikke to lokaler, der er ens. For LTECH A/S bliver det både spændende og udfordrende, at skulle finde løsninger, hvor specielle lampelysninger, i anderledes farver, skal passe ind i det enkelte rum. Bare i stueetagen, kommer der til at være 17 forskellige loftsyper.

“Der er mange kreative involveret i projektet og der kommer med stor sandsynlighed flere spændende løsninger til installationsfaget under opførslen af den nye højskole.” – Henrik Seiler, Projektleder på EL-entreprisen, LTECH A/S.

Højskolen forventes at være færdig i efteråret 2018