Du er altid velkommen til at kontakte os på:

+45 4483 1600

info@ltech.dk

Om LTECH

Vores specialer er CTS og elinstallationer. Virksomheden begyndte med en elinstallatørs ambition om at etablere en grøn og konkurrencedygtig virksomhed, som skulle være socialt ansvarlig.

Begyndelse, vækst og udvikling

I 1997 stiftede Henrik Holmgren LTECH og blev ejer af aktieselskabet LTECH A/S. I begyndelsen arbejdede vi udelukkende med el, men hurtigt udvidede Holmgren med en CTS-afdeling. Afdelingens medarbejdere er specialiserede i bygningsautomatik og teamet vokser og vokser hvert år. I 2008 åbnede han en grøn og endnu mere miljøbevidst afdeling, De Grønne Elektrikere. De Grønne Elektrikere blev i 2017 solgt. 

I dag er vi godt 97 ansatte, som både tæller montører, teknikere, lærlinge og funktionære. Alle bidrager til et professionelt team og med stærke kompetencer.

Socialt ansvar

Socialt ansvar er en central prioritering i virksomhedsorganisationen. Vi har et tæt samarbejde med Herlev Kommunes Projektcenter for unge, vi støtter det lokale cykelhold og vi har altid en håndfuld lærlinge, som får en solid uddannelse i elinstallationer og CTS. Mens de er i lære hos os, har de mulighed for at deltage i vore Lærlingeklub, som både byder på et socialt og fagligt fællesskab.

Vision og mission

Vores vision er at blive Danmarks største systempartner og CTS-hus, så vi kan levere og servicere alle fabrikater på markedet"

Vi er allerede godt i gang med at nå vores mål: Længe har vi været certificeret til at levere og servicere Siemens-produkter. Derimellem Siemens Synco 700 og vi er de eneste, der kan levere Siemens Desigo. Derudover kan vi også levere, designe og udøve service på andre fabrikater heriblandt Tridium, KNX, Iconics og Wago.

Vi baner vejen til vores vision ved at være på forkant med udviklingen, løbende etablere nye partnerskaber og sørge for relevant videreuddannelse af vores medarbejdere.

Interesseret i at søge job og blive en del af teamet?