Nordens stærkeste CTS partnerskab

Hos LTECH A/S er Danmarks to eneste Tridium Developers ansat.
To af LTECHs medarbejdere er nu certificerede Tridium-udviklere , som de eneste i Danmark.
Certificeringen betyder, at LTECH ikke blot benytter Tridium-platformen og dens stærke egenskaber, men nu også udvikler nye funktioner og applikationer. Det giver betydelige fordele for eksisterende og kommende kunder, og vi ser det, som en naturlig del af LTECHs udvikling at kunne imødekomme markedets stigende efterspørgsel på energirigtige løsninger.

“Det er helt fantastisk og vildt imponerende, at vores to dygtige medarbejdere nu er certificeret udviklere, og selv er i stand til at programmere nye programfunktionaliteter. Det betyder, at vi nu har vores helt egen supportfunktion, så udover udvikling, vil Stefan og Jakob også kunne supportere vores øvrige dygtige medarbejdere, og samlet set gøre vores hold endnu stærkere.” – Lasse Buchmann, Afdelingschef CTS

LTECHs ambitioner med certificeringen er yderligere at fastholde vores udvikling og stærke position, som Danmarks største integrator på eksisterende CTS-anlæg.

Et eksempel på en integrationsløsning, som LTECH netop lige har udført med stor succes, er kirke booking i Himmelev kirke, som kan læses her.