Du er altid velkommen til at kontakte os på:

+45 4483 1600

info@ltech.dk

Mød nogle medarbejdere

I LTECH tror vi på, at de rigtige medarbejdere og de rette opgaver er nøglen til succes. 

 

Matias Andersen Lærling i LTECH

Matias Andersen, Lærling i CTS

"I LTECH kan jeg afslutte min uddannelse samtidig med, at jeg fastholder mine ambitioner. Hver dag lærer jeg noget nyt. Er der problemer, så er der altid en svend, der vil hjælpe mig.

Samtidig begynder jeg, at arbejde mere selvstændigt. Vi har det godt, når vi går på arbejde, hvor der ikke er langt fra lærling til mester. 

Der er rart som lærling, at have kollegaer, som man kan støtte sig op af. Hvis en opgave er blevet for stor eller uoverskuelig, så er de der og hjælper."

 

 

Anders Bundgaard, Tekniker i CTS 

"LTECH er for mig det bedste sted jeg har været ansat fordi, at der er så stor fokus på de ansattes trivsel og personlig udvikling for medarbejderne. Der lyttes til mine ønsker og jeg får stillet alle midler jeg beder om til rådighed. 

Jeg har rigtig gode kolleger i min afdeling og i resten af firmaet. Vi supplerer hinanden godt og hygger os både i hverdagen og på firmature."

 

 

 

Ali Maadie, Lærling i EL

"LTECH  er en tillidsfuld arbejdsplads, hvor vi samarbejder på tværs og lærer af hinandens fagligheder. Arbejdsdagene er aldrig de samme, og hver dag er der nye udfordringer. Jeg 
har smilende og energifulde kollegaer og kan til en hver tid spørger dem om råd, uden at være i tvivl."

 

 

Bjarne Schreiber, Montør i EL

"LTECH er er en god og stabil arbejdsplads med plads til alle. Der er gode muligheder for faglig udvikling og så har man meget frihed under ansvar. Jeg har også rigtige gode kollegaer, og sammen har vi et rigtig godt fællesskab."