LTECH opkøber SEILER TEKNIK

Pressemeddelse

Vi er glade for at offentliggøre at LTECH A/S pr. 1 marts 2017 overtager Seiler TEKNIK A/S.

SEILER TEKNIK der ejes af Henrik O. Seiler er startet i 2006 og består udover Henrik selv, af to medarbejdere. Ved opkøbet af SEILER TEKNIK nærmer LTECH sig 70 mand.

Og der er brug for flere hænder hos LTECH. Vi får i løbet af sommeren flere store entrepriser, hvor især hjælpen fra det nyerhvervede team fra SEILER TEKNIK, kommer til at gøre stor gavn. SEILER TEKNIK kommer stadig til, at servicere sin nuværende kundegruppe, hvor det vil være de samme ansigter, der møder op ude på sagerne.

Hos SEILER TEKNIK, ser Henrik Seiler frem til sammenlægningen, ”Sammenlægningen med LTECH kommer til, at give vores team langt flere ressourcer, i form af flere specialister og en bredere teknisk viden, at trække på. Personligt glæder jeg mig til, at få flere kollegaer, og fokusere endnu mere på min faglighed.”

I Herlev er begejstringen den samme, ”Vi ser frem til at få Henrik og hans team med på LTECH holdet. Henrik har drevet egen virksomhed i over 10 år og kommer til, at bringe rig erfaring ind i rollen som projektleder på den nærtforestående sag i Rødovre Centrum.” Fortæller Henrik Holmgren, adm. Direktør i LTECH.