Ladestander til elbil

LTECH installerer også ladestandere til elbiler.
Det behøver ikke være kompliceret at få installeret ladestandere til hjemmet eller arbejdspladsen. I samarbejde med flere leverandører installerer LTECH ladestandere til elbiler for at gøre det lettere for elbilister at oplade bilen.

For at realisere regeringens målsætning om 70 procents CO2-reduktion i 2030, vil der være stærkt fokus på initiativer på transportmarkedet.

Der er derfor behov for flere elbiler på vejene og dermed også ladestationer rundt omkring i Danmark. En ny rapport konkluderer, at der frem mod 2030 skal installeres 200.000 og 600.000 ladestandere i Danmark.

Regeringen har fremsat et nyt lovforslag, hvor det er lovpligtigt at etablere ladestandere i større nybyggeri, som allerede vil gælde fra marts 2020. I samme forslag lægges der op til at gøre det obligatorisk at installere bygningsautomatiserings- og kontrolsystemer i større bygninger for at reducere det total energiforbrug.

Læs mere om LTECHs bygningsautomatiseringsinstallationer her og læs om lovforslaget her.

LTECH installerer både ladestandere i hjemmet og på arbejdspladsen, både ved nybyggeri og eksisterende bygninger. Vi rådgiver, leverer og installerer nøglefærdige løsninger til ladestandere. Gør processen enkel og kontakt LTECH for at høre mere om installationen.

Ønsker du at være selvforsynende med bæredygtig energi, kan vi også hjælpe dig med et solcelleanlæg! Læs mere her.