Falkoner Hotel

LTECH vinder CTS-entreprisen på den omfattende renovering af Falkoner Hotel.
Vi er stolte af, at have vundet CTS-entreprisen på Falkoner Centret, herunder Falkoner Hotel, som skal under en omfattende renovering af de godt 27.000m2, samt en ombygning af 2800m2 og en udvidelse på 3200m2. Hotellets værelser stiger fra 166 til 334, hvor lobby og restaurant vil ligge ud til Falkoner Allé. Centrets koncertsale og kongresfaciliteter bliver samtidig opdateret med den nyeste teknologi.

Det bliver en udfordrende opgave, rent byggepladslogistisk, idet Falkoner Allé er meget befærdet og ikke må afspæres, samt at dele af bygningen skal være i brug under ombygningen.

Bæredygtighed og upcycling er væsentlige dele af renoveringen, hvor der er fokus på optimering af energiforbrug og indeklima. Dermed skal LTECH A/S installere den bedste og mest energirigtige CTS løsning.

Vi leverer Tridiums N4 platform, hvor der tilkobles 20 nye JACE kontrollere til styring af nye anlæg, såsom fjernkølevekslere, varmt brugsvandproduktion, varme/køle-kredse, ventilationsanlæg og hotelbookingssystem til alle værelser.
Det eksisterende CTS-anlæg totalintegreres i ny Tridium N4 platform, så hele CTS-anlægget har ét fælles udtryk

Bygherre: ATP ejendomme
Totalentreprenør: NCC
Ingeniør: NCC
Arkitekt: Arkitema A/S og Lendager Arkitekter Aps
CTS-entreprenør: LTECH A/S

Forventet afslutning: Juni 2019