Entreprise

Er du bygherre eller entreprenør og står du med et større bygge- eller renoveringsprojekt, som både indeholder CTS og el-arbejde?

Så er LTECH den rette fagentreprenør! Da vi både er et CTS-hus og autoriseret elinstallatør, vil dit projekt være i trygge hænder hos os. CTS og el-arbejder er ofte tæt forbundet, og kræver at blive udført i et solid samarbejde. Ved at samle CTS og el hos os, kan vi lette opgaven for dig, da vi tilbyder mere fleksibilitet og tryghed samt at du undgår misforståelser mellem to fagentreprenører.

Vores CTS og el-afdeling består af erfarne projektledere og kompetente montører, der sørger for at få opgaverne på byggepladsen løst i dagligdagen.

Vi udfører fagentrepriser til nybyggeri og renoveringer af bl.a. skoler, institutioner samt ældre- og plejeboliger. Hvad enten det gælder almindelige elinstallationer, intelligente installationer, sikring, IP netværk og telefoni, ITV, brandalarmanlæg eller CTS, så har vi kvalifikationerne til at løfte opgaven.

Når entreprisen er afleveret, er vores servicemedarbejdere klar til at tage over; De kender til installationerne og kan udføre den bedste service, når I har brug for det.