Du er altid velkommen til at kontakte os på:

+45 4483 1600

info@ltech.dk

CTS produkter og løsninger

Med mange muligheder, stærke partnerskaber og vores viden om den nyeste teknologi får du en fleksibel og innovativ løsning, som passer til dit projekts behov.

Stærke partnerskaber til CTS

Vi vil være det fortrukne CTS-hus i Danmark. For at imødekomme dette, udvælger vi markedets stærkeste produkter, så vi altid er i stand til levere de bedste løsninger for kunden. 


Vores kompetencer

 

Siemens Solution Partner

Vi er certificeret Siemens Solution Partner, og forhandler og installerer et bredt udvalg af Siemens-produkter – bl.a. Siemens Synco 700 og Siemens Desigo. Begge systemer er åbne og kan integreres med andre systemer og komponenter, herunder vores egenudviklede standartløsninger.

 

ICONICS

ICONICS kan vi bruge til visualisering af anlæg, monitorering af performance samt til systemer. Iconics HMI/Scada visualiseringssoftware sikrer optimal forståelse, enkel overskuelig formidling. Samtidig får kunden den mest ideelle kontrol over systemet.  Vi kan koble ICONICS sammen med alle systemer, som kommunikerer med BACnet eller OPC.

 

TRIDIUM

Vi er certificeret TRIDIUM partner. Dermed kan vi opsætte og udvikle systemer inden for Niagara Framework og Niagara 4, som er den nyeste teknologi fra TRIDIUM. Begge er nogle af de mest avancerede løsninger til åbne systemer, man finder på markedet. Med TRIDIUM får man en universel software-infrastruktur til adgang, automatisering og styring af intelligente enheder.

 

KNX

Vi er også certificeret KNX partner og har mange års erfaring med disse produkter. KNX er godkendt som internationalt standard og er derfor fremtidssikret. Produkterne kan kombineres med mange forskellige producenter og er dermed verdens eneste åbne standard til automation.

 

Wago

Wagos produktprogram er helt åbent PLC-program, som kan integreres med en bred vifte af kendte kommunikationsprotokoller. Derfor har vi mulighed for at anvende produkterne i stort set alle typer af tekniske anlæg i bygninger.

 

LTECH: Standardløsninger

Igennem årene har vi udviklet en række standardløsninger, som fx kan styre varmecentraler, ventilationsanlæg, datalogning og brandspjæld. Vi kan nemt koble løsningerne sammen med hver af partnernes åbne systemer og moduler