Du er altid velkommen til at kontakte os på:

+45 4483 1600

info@ltech.dk

At arbejde i LTECH

LTECH er en arbejdsplads med et højt ambitionsniveau, sikkert arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab.

Vi har fokus på, at vores medarbejdere har en god, sund og sikker hverdag, mens de er på arbejde. Derfor er vores mål, at alle medarbejdere føler sig som medspillere på LTECH-holdet, hvor vi har et stærkt samarbejde og frihed under ansvar.

For hvis vi skal udvikle os og nå vores vision, kræver det, at vi har de bedste medarbejdere, som arbejder loyalt og ansvarsfuldt.

Det sociale er nerven i LTECH

Selvom arbejdet er i centrum, så prioriterer vi det sociale fællesskab. Derfor har vi ofte sociale arrangementer - bl.a. den årlige sommerfest, juleturer og vi fejrer vores lærlinge, når de bliver udlært.

Sikkert og ordenligt arbejdsmiljø

Et sikkert og ordenligt arbejdsmiljø står øverst på prioriteringslisten for vores medarbejdere. Det sikrer vi bl.a. gennem uddannelse samt risikovurderinger af arbejdsrutiner. Den enkelte medarbejder har også selv et ansvar for sin sikkerhed. Du er den bedste til at varetage din egen sikkerhed og trivsel.

Følg reglerne for arbejdsmiljø og henvend dig til en af de uddannede sikkerhedsrepræsentanter, hvis du er i tvivl eller oplever, at sikkerheden ikke er i orden – det er til glæde for dig selv, din familie og kollegaer.

Uddannelse er nøglen til udvikling

LTECH er en virksomhed, hvor vi altid gør plads til, at vores medarbejdere kan videreuddanne sig. Vi opforder alle til at udvikle sig, da vi har erfaret, at en ny rolle og et nyt arbejdsområde ofte fremmer den faglige og personlige udvikling.

Interesseret i at søge job og blive en del af teamet?